Logo The World of Bee

6+ / kids

Life is beter when you dance

Klassiek ballet

Vanaf 4 jaar kan jouw kleuter proeven van de dansstijl klassiek ballet. Op een speelse creatieve manier leert jouw kleuter de basis van ballet kennen. Ook oudere kinderen, zonder ervaring, zijn welkom binnen deze stijl. De klassieke techniek en houding zal aangeleerd worden in de lessen. Er is ook oog voor flexibiliteit van het lichaam. Hiernaast staat jezelf goed voelen voorop!

Vanaf 4 jaar

Pom dance

Vanaf 6 jaar kan je terecht in de les pom dance. In deze veelzijdige dansstijl komt de basis van verschillende dansstijlen aan bod zoals jazz, hiphop en showdance. We leren choreografieën waar vooral kracht, uithouding en enthousiasme centraal staan.

Vanaf 6 jaar

Kids dance

Vanaf 6 jaar kan je van de kleuterdanslessen doorgroeien naar de groep ids dance. Deze groep is ideaal wanneer je nog niet echt jouw danssstijl gevonden hebt. Deze stijl kan je zien als een allround dansles.

Vanaf 6 jaar

Moderne dance

Vanaf 8 jaar kan je kennismaken met moderne dans. Tijdens deze lessen leer je op een expressieve manier vrij bewegen door de dansruimte met technieken die hun oorsprong vinden in het klassiek ballet. Zelfs zonder ervaring in klassiek ballet ben je meer dan welkom!
Samen werken we aan jouw flexibiliteit, expressie en kracht. Daarnaast zullen ook improvisatie en creativiteit een grote rol spelen in de lessen moderne dans.

Vanaf 8 jaar

Special X dance

Binnen onze G dansgroep kunnen de kinderen terecht die een tikkeltje 
meer bee-zondere aandacht nodig hebben. Structuur en danssplezier staan voorop in deze lessen.

Vanaf 3 jaar

Techniek kids

Vanaf 6 jaar kan je terecht in de lessen techniek. Deze les is een aanvulling op de verschillende stijlen. Tijdens deze les bouwen we samen specifieke dansvaardigheden op die nodig zijn voor een goede houding, stabiliteit en flexibiliteit. Hiernaast ligt de focus tijdens de lessen op het ontwikkelen van het eigen lichaamsbesef.

Vanaf 6 jaar

Bee Dance Aanbod