Logo The World of Bee

Peuters / +18 maanden

Life is beter when you dance

Peuterdans

Vanaf 18 maanden verwelkomen we je kleine spruit graag in onze peuterdansles. Deze les is ideaal voor een peutertje van ongeveer twee jaar dat in de loop van het schooljaar zal instappen op school. Zo kunnen ze alvast hun eerste ervaringen in een groepje kinderen opdoen, nog voor ze hun eerste stapjes in de schoolwereld zetten.

Vanaf 18 maanden

Kleuterdans

Vanaf de eerste kleuterklas tot en met de derde kleuterklas kan je kleuterdans volgen. Je kan doorgroeien van de peuterdansles naar de kleuterdansles of instappen in deze les als jonge kleuter. Vanaf 4 jaar of de tweede kleuterklas kan je de keuze maken om je al wat meer te verdiepen in het klassiek ballet. 

Vanaf 3 jaar

Klassiek ballet

Vanaf 4 jaar kan jouw kleuter proeven van de dansstijl klassiek ballet. Op een speelse creatieve manier leert jouw kleuter de basis van ballet kennen. Ook oudere kinderen, zonder ervaring, zijn welkom binnen deze stijl. De klassieke techniek en houding zal aangeleerd worden in de lessen. Er is ook oog voor flexibiliteit van het lichaam. Hiernaast staat jezelf goed voelen voorop!

Vanaf 4 jaar

Special X dance

Binnen onze G dansgroep kunnen de kinderen terecht die een tikkeltje 
meer bee-zondere aandacht nodig hebben. Structuur en danssplezier staan voorop in deze lessen.

Vanaf 3 jaar

Bee Dance Aanbod