Logo The World of Bee

Special X dance (G-dans)

Dance is the joy of movement and the heart of life

Vanaf 3 jaar

Binnen onze special X dance (G-dans) werken we met kleine groepen en twee begeleiders per groep. Zo kunnen we goed inspelen op de individuele noden van ieder kind.

I​n de lessen Special X dance zal er een duidelijke (en visuele) lesstructuur aanwezig zijn, die voor voorspelbaarheid bij de kinderen zorgt. Dit zorgt er dan op zijn beurt weer voor, dat de kinderen zich op hun gemak voelen in de les. We starten met een kringmoment waarin we kijken wie er aanwezig is en hoe we ons op dit moment voelen. Vervolgens starten we met de opwarming. Die
we gedurende een lange tijd (of het hele dansjaar) op dezelfde manier zullen doorlopen. Vervolgens zullen we het midden van de dansles ook steeds afstemmen op onze groep dansers en de individuele noden. Dit kan gaan van het aanleren van een (technische) danspas tot een choreo. Of van een stopdans tot het vrij experimenteel dansen (met dansmaterialen) enzovoort. Hierna sluiten we de dansles ook steeds samen en op een rustige manier af. Tijdens de afsluiting staat ontprikkelen en ontspannen op de eerste plaats.

Heb of ken jij een kind met een beperking die heel erg graag zou willen komen dansen? Laat het ons dan zeker weten via het contactformulier, dan bekijken wij samen graag de mogelijkheden binnen onze dansstudio voor jouw kind.