Logo The World of Bee

Wobbelturnen

De sport die jong en oud beweegt
Wobbelturnen® / Wobbelgym® is meer dan enkel wobbelen en turnen
op en rond een Wobbel.
 
Het is het originele concept waarbij een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen,
samenwerkingsspelletjes, sensorische integratie en de ouder-kind relatie vaak centraal staan.
 
Een les wobbelturnen® / wobbelgym® bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarbij in- en ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases gaan we wiebelen, wobbelen, kruipen, springen en nog veel meer. Elk kind heeft tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking.
 
In for some wobbelfun? Lees dan zeker verder!
Logo Wobbelturnen

Mini

2 – 4 jaar

Een les wobbelturnen bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarin ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases wordt er gewiebeld, gewobbeld, gewaggeld, gekropen, gesprongen en nog veel meer.

Elk kind krijgt tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking om heerlijk mee te wobbelen en te turnen. 

De leeftijd van de mini en maxi groep overlappen. Zo kan je zelf aanvoelen of je kind tijdens de les nood heeft aan begeleiding van een volwassene of dat hij/zij liever deelneemt met de maxi groep.

€12/duo 50 min

Maxi

3 – 8 jaar

De leeftijd van de mini en maxi groep overlappen. Zo kan je zelf aanvoelen of je kind tijdens de les nood heeft aan begeleiding van een volwassene of dat hij/zij liever deelneemt met de maxi groep. Tijdens de lessen duo wobbelturnen, ga jij als  volwassene actief mee bewegen en wobbelen op de XL plank, terwijl jouw kind op de wobbel original aan de slag is.
Kinderen hebben is niet langer een excuus om niet te moeten sporten ;-). Een fijn
sportief qualitymomentje voor jou en jouw kid!
De sessies zijn geschikt voor zowel papa’s, mama’s als grootouders. Niet geschikt
voor zwangere dames van meer dan 24weken. De kinderen zijn minstens 4j oud en
max 8 a 9 jaar oud (of 1m35).

€12/kind 50 min

Duo

4 – 8 jaar

Tijdens de lessen duo wobbelturnen, ga jij als volwassene actief mee bewegen en wobbelen op de XL plank, terwijl jouw kind op de wobbel original aan de slag is. Kinderen hebben is niet langer een excuus om niet te moeten sporten ;-). Een fijn sportief qualitymomentje voor jou en jouw kid! 

De sessies zijn geschikt voor zowel papa’s, mama’s als grootouders. Niet geschikt voor zwangere dames van meer dan 24weken. De kinderen zijn minstens 4j oud en max 8 a 9 jaar oud (of 1m35).

€12/duo 50 min

Wobbelturnen